JEGYVISSZAVÁLTÁS
JEGYIRODAI VÁSÁRLÁS ESETÉN

FONTOS INFÓK

A 2021-es Rockmaraton Fesztivál elmarad – legfontosabb kérdéseket röviden összefoglaljuk - KÉRJÜK HOGY FIGYELMESEN OLVASD EL AZ ALÁBBIAKAT:

MIÉRT MARAD EL A ROCKMARATON?

A jelenlegi körülmények között nem vállalhattuk a megszervezését. A közönségünk közel fele diszkriminatívnak tartja a védettségi igazolvány használatát, nekünk kötelességünk az ő véleményüket is figyelembe venni. Tekintettel a rajongóink érzelmi kötődésére, és 2000 jegyvásárlónk anyagi kötődésére, ilyen korlátozások mellett zsarolásnak éreztük volna.

MI LESZ A KORÁBBAN MEGVÁLTOTT JEGYEKKEL?

Természetesen ahogy korábban is, most is mindenkinek visszaadjuk a belépő árát, aki igényli. Mivel teljesen bizonytalan a 2022-es év sorsa, ezért a belépőjegyek nem tovább vihetőek. Úgy gondoljuk, hogy mind erkölcsi, mind könyvelési szempontból a legtisztább, ha elszámolunk velük.

BÉRLETEK

  1. Visszakérheted a teljes árat. - töltsd ki az alábbi űrlapot
  2. Átválthatod Metal Factory bérletre. - töltsd ki ezt az űrlapot: https://forms.gle/2uy9D9Vbs2YHa67ZA
  3. Ha támogatnád a fesztivált, átválthatod merch csomagra –töltsd ki ezt az űrlapot: https://forms.gle/2uy9D9Vbs2YHa67ZA

NAPIJEGYEK

  1. Visszakérheted a teljes árat. - töltsd ki az alábbi űrlapot
  2. Ha támogatnád a fesztivált a napijegyed árával, ez esetben nem kell nyilatkoznod.

AUTÓS KEMPING PARKOLÓ / STÁBKEMPING / DÓMHÁZ

  1. Visszakérheted a teljes árat - töltsd ki az alábbi űrlapot
  2. Átválthatod Metal Factory-ra. - írj egy üzenetet az info kukac rockmaraton pont hu címre és segítünk!

NAGYON FONTOS!

A fentiekről MINDENKÉPP NYILATKOZNOD KELL. Május 26. és június 26. között bármikor élhetsz a visszaváltás jogával - a leadott igénylést követően 30 banki napon belül érkezik vissza a pénzed. 

NAGYON FONTOS!

A fentiekről MINDENKÉPP NYILATKOZNOD KELL. Május 26. és június 26. között bármikor élhetsz a visszaváltás jogával - a leadott igénylést követően 30 banki napon belül érkezik vissza a pénzed. 

METAL FACTORY

2021. július 6-10. között azok számára, akik a korlátozások mellett is szerettek volna velünk idén fesztiválozni, megszervezzük a Metal Factory Fesztivált. A rendezvény nevével szeretnénk otthonunk, Dunaújváros és az ikonikus Vasmű előtt tisztelegni. Hamarosan jövünk a nevekkel és a napi bontással, előljáróban annyi: ugyanott, ugyanakkor, ugyanazzal a szervezői csapattal 3 színpadon 100 hazai zenekar lép majd fel.

Metal Factory jegyek itt vásárolhatóak: https://tixa.hu/metal-factory-2021

A VISSZAVÁLTÁSHOZ KÉRJÜK, HOGY TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS ADD MEG AZ ADATAIDAT:

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.