Jegyvisszaváltás

FONTOS INFÓK

A 2021-es Rockmaraton Fesztivál elmarad – legfontosabb kérdéseket röviden összefoglaljuk:

MIÉRT MARAD EL A ROCKMARATON?

A jelenlegi körülmények között nem vállalhattuk a megszervezését. A közönségünk közel fele diszkriminatívnak tartja a védettségi igazolvány használatát, nekünk kötelességünk az ő véleményüket is figyelembe venni. Tekintettel a rajongóink érzelmi kötődésére, és 2000 jegyvásárlónk anyagi kötődésére, ilyen korlátozások mellett zsarolásnak éreztük volna.

MI LESZ A KORÁBBAN MEGVÁLTOTT JEGYEKKEL?

Természetesen ahogy korábban is, most is mindenkinek visszaadjuk a belépő árát, aki igényli. Mivel teljesen bizonytalan a 2022-es év sorsa, ezért a belépőjegyek nem tovább vihetőek. Úgy gondoljuk, hogy mind erkölcsi, mind könyvelési szempontból a legtisztább, ha elszámolunk velük. Arra kérjük a bérleteseket, aki teheti váltsa a bérletét támogatói csomagra, ezzel segítve a fennmaradásunkat.

Vegyük sorra, melyik jegytípusnál mik a lehetséges opciók:

----> ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN BANKKÁRTYÁVAL

A Tixa felületén bankkártyával vagy OTP/MKB SZÉP kártyával váltott jegyek (nem csak a bérletek és napijegyek, természetesen a kiegészítő jegyek is) egy erre külön létrehozott felületen keresztül válthatóak vissza, ehhez keresd elő az emailt, amit a vásárlás során a Tixa küldött neked + a megvásárolt jegyet és katt ide: https://tixa.hu/visszaterites

A fenti felületen tudtok az alábbiak szerint nyilatkozni:

BÉRLETEK

  1. Visszakérheted a teljes árat.
  2. Átválthatod Metal Factory bérletre.
  3. Ha támogatnád a fesztivált, átválthatod merch csomagra – május 27-től.

NAPIJEGYEK

  1. Visszakérheted a teljes árat.
  2. Ha támogatnád a fesztivált a napijegyed árával, ez esetben nem kell nyilatkoznod.

AUTÓS KEMPING PARKOLÓ / STÁBKEMPING / DÓMHÁZ

  1. Visszakérheted a teljes árat.
  2. Átválthatod Metal Factory-ra.

NAGYON FONTOS!

A fentiekről MINDENKÉPP NYILATKOZNOD KELL. Május 26. és június 26. között bármikor élhetsz a visszaváltás jogával - a leadott igénylést követően 30 banki napon belül érkezik vissza a pénzed. 

----> JEGYIRODAI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Május 28-től itt elérhető: https://rockmaraton.hu/jegyvisszavaltas_jegyiroda

----> ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN K&H SZÉP KÁRTYÁVAL

A K&H Szép Kártyás vásárlókkal külön egyeztetünk, sajnos a rendszer rugalmatlansága miatt nem tudjuk egységesen kezelni az igényeket. Amennyiben nem kaptál tőlünk levelet, írj emailt és segítünk.

METAL FACTORY

2021. július 6-10. között azok számára, akik a korlátozások mellett is szerettek volna velünk idén fesztiválozni, megszervezzük a Metal Factory Fesztivált. A rendezvény nevével szeretnénk otthonunk, Dunaújváros és az ikonikus Vasmű előtt tisztelegni. Hamarosan jövünk a nevekkel és a napi bontással, előljáróban annyi: ugyanott, ugyanakkor, ugyanazzal a szervezői csapattal 3 színpadon 100 hazai zenekar lép majd fel.

A Metal Factory jegyátváltásra a Tixa oldalán van lehetőségetek a fent leírt adatokkal: https://tixa.hu/visszaterites

Metal Factory jegyek itt vásárolhatóak: https://tixa.hu/metal-factory-2021

TÁMOGATÁS

A visszaváltás során a bérletesek számára elérhető támogatói csomag bárki számára megvásárolható lesz – hamarosan jövünk a részletekkel.

< Home