Jegyvisszaváltás

FONTOS INFÓK

Ahogy azt bizonyára ti is jól tudjátok, a helyzet sajnos egyáltalán nem rózsás. A holnap életbe lépő szigorítások árnyékában az egész szakmánk hosszú távú jövője is lassanként megkérdőjeleződik. Míg a korábbi években ilyenkor novemberben már rég bandákat jelentettünk be, most teljes a bizonytalanság a nemzetközi piacokon. Bár más európai fesztiválokhoz hasonlóan nekünk is sikerült átrakni az idénre tervezett zenei programunk nagy részét 2021-re, azonban nem sok értelmét látjuk bármilyen line-up bejelentésének, amíg elképzelésünk sincs meddig marad itt velünk ez a vírus, és meddig fognak tartani a korlátozások. 
 
Közben csak az idei “koronás évben” is tízmilliós veszteségeket szenvedtünk az előzetes költségek miatt (járulékok, könyvelési díj, irodabérlet, grafikus és reklámköltségek, beragadt előlegek stb-stb.), és bár a támogatói csomagok révén közel négymillió forinttal segítettetek mérsékelni a mínuszokat (szív emoji), az év végére biztosan fizetésképtelenné válunk. Pályáztunk a Nemzeti Turisztikai Ügynökség támogatására, és próbálunk működési hitelt felvenni, ugyanakkor őszintén be kell látnunk, ha a következő év is így zajlik, és ekkora veszteségeink lesznek, akkor örökre lehúzhatjuk a rolót…
 
Egy dologban biztosak vagyunk: valamilyen formában, ahogyan és amennyiben az aktuális szabályozás lehetővé teszi - ha határzár lesz, akkor csak magyar bandákkal, ha létszámkorlát lesz, akkor kisebben - de HA bármi ESÉLYÜNK LESZ RÁ, akkor LESZ 2021-ben Rockmaraton. 
 
Ugyanakkor azt is megértjük, hogy sokan kifejezetten az idei program miatt vettetek jegyet, és ellentétben más “koncertszervezőkkel” mi senkinek nem maradunk adósa! Arra kérünk mindenkit, aki bizonytalan vagy a válság miatt minden forintra szüksége van, hogy 2020. november 30-ig igényelje vissza a belépőjegye árát. És arra kérünk minden elkötelezett vendégünket, hogy ha megteheti, akkor tartson ki mellettünk, támogasson minket az idénre megvásárolt jegyével, ami továbbra is automatikusan érvényes 2021-re, feltéve, hogy bármilyen rendezvényt tudunk szervezni. 
Köszönjük, hogy velünk vagytok ezekben a nehéz időkben! Vigyázzatok nagyon magatokra, mert nélkületek egész biztosan nincs Rockmaraton!    

1. A ROCKMARATON 2021-RE ÉRVÉNYES MINDEN MEGVÁLTOTT JEGY.

A bérletek, a hétköznapi- és hétvégi bérletek, a napijegyek és a kiegészítő jegyek (autós kemping, dómház), tehát minden már megváltott jegytípusunk automatikusan érvényes a 2021-es Rockmaraton Fesztiválra - amennyiben jöttök 2021. július 6-10. között a Szalki-szigetre, NINCS SEMMI TEENDŐ, csak megőrizni a jegyet.

KOMBI BÉRLET

Az aktuális helyzetre való tekintettel minden kombinált bérletet visszatérítünk 2020. december 31-ig.

2. NAPIJEGY ÉS 3 NAPOS BÉRLET CSERE

A 2020-as fesztiválra váltott napijegyeket november 30-ig tudjátok visszaváltani. Természetesen LESZ LEHETŐSÉG MÓDOSÍTANI A NAPOT ÉS A 3 NAPOS BÉRLETET – a teljes program ismeretében egy külön felületen tudtok majd erről nyilatkozni.

3. VISSZAVÁLTÁS - VISSZATÉRÍTÉS

Megköszönjük, ha támogatod a fesztivált azzal, hogy 2021-ben eljössz a már megváltott jegyeddel és bulizunk egy hatalmasat, de természetesen megértjük, ha szükséged van a pénzre és természetesen lehetőséged van visszakapni azt – ehhez november 30-ig kell leadnod az igénylést.

----> ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN BANKKÁRTYÁVAL
A Tixa felületén váltott jegyek (nem csak a bérletek és napijegyek, természetesen a kiegészítő jegyek is) egy erre külön létrehozott felületen keresztül válthatóak vissza, ehhez keresd elő az emailt, amit a vásárlás során a Tixa küldött neked + a megvásárolt jegyet és katt ide: https://tixa.hu/visszaterites

FONTOS!

Május 15. és november 30. között bármikor élhetsz a visszaváltás jogával - a leadott igénylést követően 30 banki napon belül érkezik vissza a pénzed.

----> ONLINE VÁSÁRLÁS ESETÉN SZÉP KÁRTYÁVAL
A jegyre váltott keretet a Szép Kártyára kell visszautalni, pénzre az nem váltható, így sajnos hosszabb egyeztetést vesz igénybe a normál visszatérítésekhez képest.

----> JEGYIRODAI VÁSÁRLÁS ESETÉN

Katt ide: https://rockmaraton.hu/jegyvisszavaltas_jegyiroda

4. TÁMOGATÁS

Egy komplett támogatási rendszert dolgoztunk ki, több lehetőséggel – köszönjük, hogy sokan éltetek a lehetőséggel és vásároltatok csomagot. Az aktuálisan elérhető támogatási opciókat ITT találjátok.

< Home